• Garage Van Rompaey

Wat is er aan de hand met de onderdelen van tweedehands wagens?


Auto-onderdelen Boechout

Onderdelen tweedehandswagens en Ford onderdelen

Rijdt u rond met een Ford en moeten binnenkort van deze Ford onderdelen worden vervangen? Of bent u op zoek naar een tweedehands wagen of onderdelen voor een tweedehandswagen en heeft u uw zinnen gezet op een Ford? Dan zouden we wel eens slecht nieuws voor u kunnen hebben. Er dreigt immers een tekort aan reserveonderdelen voor Ford onderdelen.

Wat is de oorzaak van het tekort aan Ford onderdelen?

Zoals het in veel sectoren momenteel het geval is, is er overal een tekort aan grondstoffen als gevolg van de coronacrisis en het huidige conflict tussen Oekraïne en Rusland. Het tekort aan grondstoffen betekent dat er een schaarste is aan bepaalde goederen, zo dus ook onderdelen van Ford. Dat komt omdat Ford de prioriteit heeft gegeven aan de assemblage van nieuwe wagens. Hierdoor zijn losse onderdelen nu moeilijker beschikbaar vanuit het verdeelpunt voor Ford onderdelen. En dat heeft invloed op klanten uit gans België en Nederland. Wat betekent dat voor u? Net omdat de focus ligt bij de assemblage van nieuwe wagens en er dus een tekort is aan losse onderdelen, kan dat problemen opleveren voor wie rondrijdt met een Ford en onderdelen nodig heeft. Wanneer er een defect optreedt, kan de reparatie van recente tweedehandswagens moeilijk op te lossen zijn omdat er geen wisselstukken voor de herstelling voorhanden zijn. Ook wie op zoek gaat naar een nearly new tweedehands Ford kan problemen in zijn zoektocht hebben. Garagisten en dealers geven de wagen voor verkoop een volledige check-up, maar ook dat kan nu dus moeilijk. Er zou dus binnenkort een kleiner aanbod aan jonge tweedehands Ford wagens kunnen zijn op de markt.

Wil u weten of Garage Van Rompaey in Boechout de nodige onderdelen heeft voor uw Ford? Neem contact met ons op en we houden u op de hoogte van onze voorraad onderdelen voor tweedehandswagens.

48 weergaven