top of page

Schadewagen? Autosloperij Garage Van Rompaey uit Boechout is een door Febelauto en OVAM erkend recyclagecentrum

Auto slopen regio Antwerpen? Reken op Auto Recyclage Van Rompaey in Boechout

Garage Van Rompaey (Boechout) heeft meer dan 75 jaar ervaring in autotechniek. Vandaar dat we ook alles weten over de ontmanteling van schadewagens en voertuigen. Zo is onze autosloperij in Antwerpen uitgegroeid tot de specialist in de demontage van auto’s.

ovam
febelauto

Afbraak van Ford onderdelen

Wij zijn sinds 2013 erkend door Febelauto en OVAM als officieel depollutiecentrum. Dat wil zeggen dat we oude personenauto’s, afgeschreven bedrijfswagens of afgedankte voertuigen ontmantelen, depollueren en vernietigen volgens de officiële normen. We verzorgen enkel de afbraak van Ford onderdelen en hebben hiervan dus heel wat wisselstukken in stock.

total loss

Is uw wagen total loss?

Wij zorgen ervoor dat alle gevaarlijke stoffen uit het autowrak gehaald worden, zoals schadelijke vloeistoffen, banden en/of de accu. Op een veilige en milieuvriendelijke manier demonteren we alle onderdelen die nog voor hergebruik kunnen dienen. De gevaarlijke onderdelen worden door erkende recyclage-operatoren opgehaald. De rest van het wrak kan dan veilig geperst en vermalen worden. Zo halen we auto’s officieel uit de circulatie.

Voor verdere info verwijzen we u graag naar de website van Febelauto of OVAM.

bottom of page