• Garage Van Rompaey

Waarop moet u letten als u een tweedehands wagen koopt?

Bijgewerkt op: 12 nov. 2021


tweedehands autoverkoop garage van rompaey boechout

Doe onderzoek naar het merk

Er is een ruim aanbod aan tweedehandswagens in België, en dan rekenen we onze buurlanden er nog niet eens bij. Tweedehandswagens vindt u in alle modellen en leeftijden, maar wat zoekt u precies? Bent u op zoek naar een familiewagen of een kleine wagen voor korte afstanden? Het ene merk is ook beter dan het andere voor bepaalde modellen. Zo vindt u bij Garage Van Rompaey tweedehandswagens van alle merken in stock, maar is hij gespecialiseerd in het merk Ford omwille van de betrouwbaarheid.


Tweedehandssite of garage?

Via een online zoekmachine heeft u al snel een ruime keuze aan tweedehandswagens gevonden. De vraag die u zich wellicht zal stellen is of u beter een wagen koopt bij een particulier of bij een garage? Bij particulieren kunt u vaak koopjes doen, maar dat is niet zonder risico. Zo heeft u hier geen garantie en is het dus erg makkelijk om een kat in de zak te kopen. Bij een garage bent u hier tegen beschermd door middel van een garantie.


Check de staat van de tweedehandswagen

Zeker wanneer u een wagen koopt bij een particulier is het belangrijk om de wagen van kop tot teen te inspecteren en een testrit te maken. Bij Garage Van Rompaey worden de wagens aangekocht, volledig herzien en hersteld indien nodig vooraleer deze worden verkocht. Met andere woorden; u bent verzekerd van een wagen die in topconditie verkeert.


Zoekt u een tweedehandswagen of wilt u een tweedehandswagen verkopen? Vraag meer informatie bij Garage Van Rompaey in Boechout.


38 weergaven