top of page
  • Garage Van Rompaey

Leverancier van eersteklas auto-onderdelen in de regio Antwerpen

Bijgewerkt op: 12 nov. 2021


Auto-onderdelen Boechout

Auto-onderdelen van Ford kopen

Heeft u een mankement aan uw zo goed als nieuwe auto? Dan wilt u graag dat uw auto weer snel helemaal in orde is. Garage van Rompaey heeft een unieke auto-onderdelenservice. Hier kunt u terecht voor auto-onderdelen van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij hebben namelijk een grote voorraad onderdelen afkomstig van afgedankte nieuwe of bijna nieuwe auto’s. Met name zijn wij gespecialiseerd in (praktisch) nieuwe auto-onderdelen van Fordwagens. (Bijna) nieuwe auto-onderdelen van Ford kopen in Boechout Met meer dan 75 jaar ervaring in autotechniek en grote expertise opgebouwd in onze erkende autosloperij zijn wij inmiddels uitgegroeid tot specialist in de demontage van schadewagens van het merk Ford. Wij krijgen in onze garage geregeld (bijna) nieuwe Fords binnen die schade hebben geleden of bijvoorbeeld total loss zijn verklaard. Maar ook de nieuwste modellen van het merk Ford die beschadigd zijn geraakt tijdens het transport en vervolgens compleet nieuw worden afgedankt. De nieuwe onderdelen uit deze auto’s stellen wij veilig en kunt u bij ons kopen. Unieke onderdelenservice voor de regio Antwerpen De grote voorraad (bijna) nieuwe onderdelen van Fordwagens maakt dat u hier gemakkelijk zult slagen voor een auto-onderdeel voor uw spiksplinternieuwe Ford of uw nog zo goed als nieuwe wagen of occasion. Profiteer bij Garage van Rompaey in Boechout van toponderdelen tegen een gunstige prijs! Want hier kunt u aanzienlijk op de reparatiekosten besparen vergeleken met de vaak dure nieuwe onderdelen die voor u besteld moeten worden en geleverd vanuit de fabrikant.

Wij bieden altijd een snelle service en leveren de onderdelen direct uit eigen voorraad en wel in geheel België en Nederland. Kijk eens op onze site voor het recente aanbod demontagewagens om te zien of uw nieuwe Ford-onderdelen erbij staan.

Neem meteen telefonisch contact met ons op of per mail voor meer informatie over de beschikbaarheid van de gezochte auto-onderdelen en bestel direct!


39 weergaven
bottom of page